reede, 29. detsember 2017

elu keset metsa


Hakkab heledamaks kiskuma, nüüd ruttu magamiskotist välja, et päevavalgust maksimaalselt ära kasutada. Puder tulele ja tee vesi keema. Täna lisame pudrule lisaks marjade, banaani ja pähklivõi ka mett. Küll maitseb hea.

Pudrule


Tööriided üll, kummikud jalga ja töökindad kätte- koristame siin enamus valgest ajast ümbust. Neid laua ja pinu ja puude ja lattide kuhjasid on siin palju. Lisaks eraldame plasti, metalli ja muu prügi erinevatesse hunnikutesse. Kultuurikiht on muljetavaldav. 

Töö käib


Puunotid ja latid põletame lõkkes ära. Muidugi võttis terake aega lõkke ülesse tegemine, kõik nii niiske. Lõkkest on varsti silmad suitsused ja riided lõkke haisu- lõhnalised. 

Lõuna ajal silkasime majja, et üks kuum söök vaaritada, ühe korra oleme ka Tudus kõrtsus söömas käinud- väga head toidud ja väga hea hinnaga. Majas tegime ka kiire tule, et soe sisse saada, kindad kuivama riputada ja uus paar kätte panna.

Kui hämaramaks läheb oleme enamasti tubased. Ahi kütte ja riided kuivama ning kuivad riided selga. Enne siiski ka kümblus. Seks otstarbeks on väljas, maja nurga juures saunarest maas, ämber veega ja topsik. Väga hea on end külma veega üle kasta. 

Öine metsamaja
Täna sajab päris palju vihma.
Siin katuse all, kus me magame, on seda vihmasabinat lust kuulata ja uinuda.


Jaak Tuksam "Meil on elu keset metsa"
https://youtu.be/0duVNvrdB18


Homseni,
Triin

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar