laupäev, 2. juuni 2012

Kajakiga Ruhnu

Mõlgutan mõtteid Ruhnust. Tegelikult oleme me Eveliga juba mitmeid aastaid sest saarest unistanud ja mõelnud, et peaks minema. Kui sain teada, et Toomasel, Timol ja Arpol on sama mõte, lõin punti. Eveli arvas, et kahjuks ta sel korral osaleda ei saa. Nojah ja siis kohe järgmine kartus, kuidas selliste suurte ja tugevate meestega koos aerutada, ilma et nad täpiks ei kao. Ilmselt saan enda kasutusse kiire püssi nimega Viiking ning muidugi tuleb ohtralt kilomeetreid koguda.

Õnneks rääkisin ekspetsist "kogemata" Margusele, kellele hakkas mõte päris meeldima. Kui õnneks läeb istume koos kaheses paadis ja aerutame koos teistega Ruhnu suunas.  Kui ilm lubab muidugi.

Ilma suhtes oli Sixten eriti skeptiline. Arvas, et me puhta ullikesed kui loodame, et nädala aja jooksul suudame Ruhnu ja tagasi aerutada. Näis.

Türi- Toris ja Võhandust on palju aega möödas ja keha unustanud selle aerutamisliigutuse. Esimene "trenn" koos Andrega polnud just suurem asi. Aga merel oli tore olla. Õhtupoolikul tõmbas tuule alla ja meri oli sile. Lennusadama lähistel kihutas Ivo oma jüngritega mööda. Ivoli oli erkpunane müts peas. Tulid just sukeldumast.


Triin

3 kommentaari:

  1. Anna teada, kui minek on, meil sel suvel plaan jahiga Ruhnu purjetada, saame natuke turvata või varustust pardale võtta, Ruhnus kah seltsis segasem.

    Randel

    VastaKustuta
  2. Heh, lootus plaanitud nädalal õiget ilma saada ei ole kuigi suur, aga võib ka vabalt õnneks minna. Me ootaseime Rootsi ületuse ilma ca 45 päeva. Eks millalgi tuleb see Ruhnu ots ise ka ära teha kuna seal veel käimata.

    Sixten

    VastaKustuta
  3. Randel, meil plaan alates 18.juunist nn hoida kott pakituna, kui puhub õigest suunast siis kohe minek.

    VastaKustuta